Recente klussen

Schilderklus, mei 2020

Schilderwerk bij verschillende huizen, nu ook in bezit van een eigen steiger met een werkhoogte tot 7,8 meter. De steiger wordt verhuurd op eigen klussen. (steiger niet los te huur)


Laminaat leggen, mei 2020

In het mooie vestingstad Heusden, heb ik een kamer voorzien van een laminaat.


Schilderwerk april 2020

Schilderen van alle kozijnen aan de buitenkant. Met dat mooie weer altijd een leuke klus.


Reparatie Jukebox Festival 130, april 2020

Deze jukebox werkte niet meer en mij was gevraagd of ik hem kon maken. Dit was een interessante opdracht:
Ik heb eerst uitgezocht hoe hij hoort te werken en wat er nog werkt, toen ben ik gaan kijken wat er moet gebeuren om hem weer werkend te krijgen. Uiteindelijk kwam ik er achter dat de aandrijfmotor die achter de platen verstopt zit 2 aandrijfriempjes mist. 


Zelfbouw Sauna, december 2019

Een sauna als zelfbouw pakket was een interessante en leuke uitdaging en een leerzaam project.


Zonnepanelen plaatsen, oktober 2019

Voor eigen gebruik heb ik 6 zonnepanelen van Panasonic HIT KURO 330wp full black gemonteerd met Clickfit evo bevestigingsmateriaal. Het Clickfit evo is erg makkelijk te monteren, hij klemt op de dakpan en lat. De dakpan die dan op het montage materiaal rust moet je een inkeping slijpen. Omdat ze boven de dakkapel kwamen had ik een prima werkplateau. Ik heb de Growatt 1500s omvormer met wifi module gebruikt. En een pv verdeler geplaatst bij de wasmachine zodat ik niet extra kabels naar de groepenkast moest trekken. (Dit was een klus voor eigen gebruik dus voor complete zonnepanelen installaties heb je veel gespecialiseerde bedrijven voor, dit ivm risico's en garantie) Compost toilet 2018

Bedenken en maken van een compost toilet.


Watersport

Watersport is een passie van mij, dus alle klusjes aan uw boot zijn ook welkom. Hieronder ben ik een boot aan het polijsten en nieuwe antifouling aanbrengen.


Elektrotechniek

Door de jaren heen verschillende elektrotechniek klusjes gedaan.